ALOA ?

Anna och Lollo (Louise) --> A n n A  L O l l o  --> A L O A

Det var jag (Lollo) som kom på namnet. Jag satt och tänkte på våra namn medans Anna stod och sminkade sig. Konvenrastionen gick:
Lollo - Du Anna!
Anna - Ja?
Lollo - Våra namn bil ALOA tillsammans..
Anna - Är det sant? Fan vad coolt. Det är ju asbra!!

Vi hade pratat om att starta företag och blogg tillsammans innan och på den vägen var det.
Varför startar vi en blogg tillsammans?
För vi går väldigt bra ihop, vi är väldigt lika, vi tänker på samma sätt och har ungefär samma åsikter om samma saker. Vi jobbar bra tillsammans, vi sammarbetar bra och framför allt har vi skit kul med varandra! I framtiden kommer vi starta företag tillsammans. Vi har redan en massa aräffsidéer och planer. Självklart kommer vi dela med oss av detta och ni kommer kunna följa våran väg dit. 
Vad kommer bloggen att handla om? 
Två galna tjejer. Vi kommer gå ut på gatan och interjuva folk, ställa till med sencer, resa, bestiga berg, arrengera event, träffa kändisar, prova yrken, extrem sporter och massa andra galenskaper. Och ni kan vara med och uppleva allt här med oss.
Varför ska bloggen handla om äventyr och galenskap?
För att vi är sånna. För att vi vill bjuda på oss och ett gott skrat. För att vi älskar adrenalin och att prova nya saker. Och vi vill insperera andra till att vara lite mer spontana, våga släppa loss, inte tänka så mycket på vad andra tycker och inte följa idealet till pnukt och pricka. 

Har ni någrra fler frågor? Kommentera! (;
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: